Resum notícies 21 agost 2012

Recuperem un post de Luis Llamos sobre els pros i contres de l’autoconsum i el balanç net. Sobre la reforma energètica, en Solar Tradex tornen a la càrrega reclamant no obsessionar-se amb el dèficit tarifari amb l’objectiu de fer una reforma que ataque els vertaders problemes energètics del país. El fet és que la reforma está estenent la por entre les empreses termosolars a perdre el lideratge mundial en el sector.

L’1 de setembre es deixaran de fabricar a la UE les familiars bombetes incandescents, per poc eficients: converteixen el 95% de la energia que consumeixen en calor, en comptes de en llum. A bande de la il.luminació, algunes indústries estan contribuint també a l’estalvi: la siderúrgia espanyola és líder a Europa en reciclatge. Quan els números ixen, la indústria es mou.

I per a tancar, algunes reflexions de l’acadèmic Zygmunt Baumann, sobre la crisis, el 15M, les alternatives, el canvi possible…

P.D: Al facebook de Som Energia podeu trobar una foto de la casa de colònies de Calafell on tindra lloc l’Escola de Setembre. Amb piscina y tot.

Deixa un comentari