Caixa Popular signa un conveni amb Som Energia València

L’entitat aposta per l’energia renovable per les seues oficines

La cooperativa de crèdit valenciana Caixa Popular ha signat un acord de col·laboració amb la cooperativa d’energia verda Som Energia València. Així, les oficines de l’entitat passaran progressivament a utilitzar energies d’origen renovable.

Aquest conveni s’emmarca dins de la línia de reducció de l’impacte en el medi ambient que genera l’activitat de la cooperativa de crèdit valenciana. En aquesta línia s’emmarca també el seu projecte “Oficina sense Papers”, que busca substituir els documents físics per electrònics.

Som Energia és una cooperativa de consum i producció d’energia 100% renovable, que compta amb 15.000 socis de tot Espanya dels quals prop de 2.000 són a la Comunitat Valenciana.

L’acord permet a Caixa Popular consumir electricitat certificada 100% renovable i als socis de Som Energia accedir als productes i serveis de Caixa Popular en unes condicions avantatjoses.

Som Energia busca crear un moviment social a favor de les renovables i la participació ciutadana, a través del consum responsable i fent inversions directes per generar bona energia.

Aquest conveni entre les dues entitats està en coherència amb els valors de Caixa Popular i seu ferm compromís per donar suport al cooperativisme i les iniciatives encaminades a la sostenibilitat i la conservació del medi ambient.

José Ma Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting, i Francesc Llobell, director del Departament de Persones i Sistemes, de Caixa Popular, van segellar l’acord amb Andrés Montesinos, president del Consell Territorial de Som Energia València i Gijsbert Huijink, Gerent de Som Energia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s