Manifest Som Energia València davant el tancament de RTVV

La Secció Territorial Valenciana de la Cooperativa de producció i consum d’energia renovable SOM ENERGIA, davant l’anunci del tancament immediat de la Radio i Televisió Pública Valenciana, manifesta:

1.      El nostre reconeixement a la Radio i Televisió Pública Valenciana pel treball realitzat al llarg de tots aquests anys en la mesura en què ha servit per apropar a les nostres llars tota la actualitat informativa de les nostes comarques. La Radio Televisió Valenciana s’ha convertit amb el temps, malgrat la censura i el balafiament, en una eïna fonamental i imprescindible per la vertebració del nostre territori i de la nostra societat. En particular, desde Som Energia agraïm la vostra col.laboració en donar a conéixer el nostre projecte cooperatiu a la societat valenciana.

2.     El nostre absolut recolzament i la nostra afectuosa solidaritat amb els treballadors i les treballadores de la Radio Televisió Pública Valenciana afectats per l’amenaça de tancament i acomiadament massiu, tot i encoratjant-los a continuar demostrant que, amb l’esforç dels treballadors i la complicitat de la ciutadania, és possible construir la Radio Televisió pública, valenciana, plural, democràtica i de qualitat que la societat valenciana reclama i es mereix.

3.      El nostre desig de que es reconsidere la drástica decissió adoptada i que es puga reinventar una televisió i ràdio publiques al servei dels valencians i les valencianes.

Amb més energia que mai: RTVV no es tanca!

COOPERATIVA SOM ENERGIA

GRUP TERRITORIAL VALENCIÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s