Resum notícies 15 novembre 2012

Avui comencem amb 2 notícies de Castelló: d’una banda Som Energia estarem presents en l’horari de matí de les III Jornades Tecnològiques d’Energies Renovables: Castelló s’implica, aquest dissabte 17 de novembre a partir de les 10 del matí a la Plaça de la Peixateria informant del projecte de la nostra cooperativa. I per la vesprada hi haurà una Xerrada de presentació de Som Energia a la Vall d’Uixó (Castelló) aquest dissabte a les 19.30 hores.

A més es convida el proper Dijous 22 a les 18.30 hores als socis i sòcies de Som Energia a Castelló a una reunió al carrer Ulloa, 16 (Associació La Tomaca) amb vista a la constitució d’un Grup Local de Som Energia a la província.

I per si fos poc en Ecoticias.com es fan ressò de la nostra cooperativa: SOM ENERGIA, la cooperativa d’energia verda, ja compta amb 4.000 socis.

A més volem destacar la notícia que projecta Aigua per al poble sahrauí gràcies a la minieòlica, on l’Associació Cívica ambientalista Sustenta projecta un sistema de bombament d’aigua utilitzant petites turbines eòliques simplificades com a font d’energia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s