Resum notícies 30 octubre 2012

Avui comencem amb una notícia que no sorprendrà ningú: El Govern valencià es queda a les fosques per falta de pagament, ja que Gas Natural Fenosa talla la llum a les conselleries de Justícia i Benestar Social i Agricultura mentre intenta interrompre el sumistro en Sanitat.

Continuant amb la seguretat en l’energia, destacar l’alerta a la central nuclear d’Oyster Creek, a Nova Jersey, per l’augment dels nivells d’aigua a les preses del complex, a causa dels efectes de l’huracà Sandy.

També destacar l’opinió de Luis Atienza, que ha estat president de Red Eléctrica de España, i planteja “Llums llargues per recuperar energia” ja que entén que “l’estratègia energètica ha de ser a llarg termini per reforçar la seguretat de subministrament, avançar cap a la descarbonització i aconseguir que sigui un factor de competitivitat generador d’ocupació i de base exportadora “.

I finalment, un nou concepte, la ‘Ecofatiga’ sorgida entre la ciutadania, així ho ha expressat el periodista ambiental José Luis Gallego a l’Escola de Policia d’Àvila, en una jornada sobre medi ambient.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s