Resum notícies 25 octubre 2012

Avui hem llegit sobre energies renovables que Espanya rebutja ‘inexplicablement’ la directiva europea d’eficiència energètica ja que per a la Fundació Renovables aquestes són excuses de mal complidor i en el fons transmeten una nul·la voluntat de complir la nova Directiva que d’aquesta manera malament comença el seu camí al nostre país.

D’altra banda Galán (Iberdrola) diu que la fiscalitat elèctrica pot ser temporal ‘retallant’ primes a renovables, “Crec que la voluntat del Govern és que les mesures siguen transitòries, però la voluntat és que desapareguin quan desaparegue el dèficit de tarifa.

A més des de Greenpeace s’anuncien 500.000 llocs de treball el 2020 a Europa si es ‘aposta’ per les renovables, a més que també han destacat els experts és que Europa generaria, entre d’altres, tres bilions d’euros d’estalvi en costos associats a la compra de combustibles fòssils entre 2011 i 2050.

I acabem amb dues curiositats: El cotxe elèctric provoca més atropellaments pel seu ‘silenci’? Amb només cotxes elèctrics en circulació, la contaminació acústica seria zero ja que no emeten els molestos sorolls que sí hem de sentir amb els cotxes de combustió. I un film vegà, “La barbacoa”, que denuncia l’excessiu consum de proteïna animal en les societats “avançades”, i que s’estrenarà el proper mes de desembre.

I recorda: aquest divendres 26 d’octubre xerrada de presentació de Som Energia a Betxí (Castelló), més informació a http://wp.me/p2oeY9-8G

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s