Resum notícies 22 octubre 2012

Avui destaquem l’article en que la nostra cooperativa apareix al diari El Mundo sota els encapçalaments: ‘Som energia!’, IDEES DAVANT LA CRISI, A la recerca d’un rebut de la llum més ‘verda’; això quan estem ja prop dels 3.800 socis i és molt possible que acabem l’any per sobre dels 4.000. Gràcies a tots i totes!

Pel que fa al nostre territori, FGV ingressa més de 5 milions amb la venda d’energia de les seues plaques solars, el que equival a que, des d’octubre de 2009 a setembre de 2012, s’ha evitat emetre 13.178 tones de CO2 a l’atmosfera i satisfer les necessitats elèctriques de prop de 4.000 habitatges en aquest període. A més hem sabut que València juntament amb Madrid, País Basc, i Catalunya són les comunitats més “importadores” d’electricitat.

Pel que fa a altres notícies d’energia, d’una banda el Govern eliminarà la restricció d’importar biodièsel de fora de la Unió Europea, ja que modificarà l’ordre ministerial que limitava aquestes importacions als països membres d’aquesta regió i que perseguia delimitar les procedents des països com Argentina o Indonèsia, mentre que d’altra banda un expert adverteix que el “fracking” a Espanya és inviable i desgavellat. Mentre que a Internacional, Siemens vendrà el seu negoci solar per centrar-se en l’eòlica i la hidràulica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s