Resum notícies 8 octubre 2012

Sobre energia i ecologia podem destacar avui que l’UE llança una campanya de comunicació per valor de 2,3 milions per reduir emissions el 2050 afavorint la participació social, coincidint amb l’informe europeu adverteix que totes les plantes del nostre país han d’implantar o millorar seus equips contra els terratrèmols.

Igualment aquest dissabte milers de persones es manifesten contra la tècnica d’extracció hidràulica de gas anomenada “fracking” a Vitòria, mentre que Cantàbria estudia fórmules legals per prohibir el ‘fracking’ per a l’obtenció de gas a la regió. A més, la setmana passada Espanya i Portugal se situaven en contra de les noves normes de la UE d’estalvi d’energia.

D’altra banda segueix fent parlar la nova planta d’Acciona, per ser la primera planta solar amb emmagatzematge energètic en bateries (amb el senzill que seria afavorir l’autoconsum i el balanç net!).

I sobre regulació, destacar que Indústria i Economia validen la cessió de 7.000 milions al fons de col·locació del dèficit de tarifa, i així aquesta validació s’elevarà de 13.885.000-20.885.000 l’import del deute elèctrica que les cinc principals companyies del sector van deixar de finançar en els seus balanços, el que rebaixarà la pressió de les agències de qualificació creditícia sobre els seus respectius “ràting” (però que haurem de pagar els consumidors).

Com que demà és festiu no farem resum, feliç 9 d’octubre 9!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s