Resum notícies 2 octubre 2012

Avui celebrem que Som Energia en un any de comercialització d’energia verda ja tenim 2456 contractes. Enhorabona a tots i gràcies per la vostra confiança!

Sobre l’energia, d’una banda la CE afirma que la seguretat de les nuclears és satisfactòria “en general” (les cometes son nostres), encara que va advertir que també hi ha aspectes a millorar, mentre que d’altra banda Acciona incorpora emmagatzematge a una planta solar fotovoltaica per primera vegada a Europa.

Sobre exemples urbans d’ús d’energia i mobilitat, hem llegit que Vitòria-gasteiz porta sis anys treballant en fer la seua ciutat més habitable a través d’un nou paradigma de mobilitat sostenible; si mirem altres exemples, veiem que des del projecte Amsterdam Smart City es basa a la col·laboració entre empreses, organismes públics, instituts de recerca i els residents de la ciutat per fer de Amsterdam una ciutat intel·ligent i col·laborativa. I sobre el mateix tema, aquí tenim també un interessant anàlisi de les infraestructures de recàrrega per al vehicle elèctric.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s