Resum notícies 1 octubre 2012

Sembla que  malgrat el desastre de Fukushima segueixen interessats en seguir promovent l’energia nuclear, ja que Japó reprèn la construcció d’una central nuclear, primera després Fukushima. D’altra banda investigadors de les dues universitats de València treballen en un sistema que estalviarà fins a un 50 per cent de la despesa energètica en grans edificis. Sobre l’ús d’energia solar tèrmica, el projecte Urbansolplus ens diu que Energia solar a lo nou i en l’existent – És possible!

Destacar també el pla per a la compra de cotxes ‘elèctrics, híbrids o híbrids endollables’, que preveu una ajuda total de 2.000 euros – mil aportats per l’Executiu i els altres mil per les marques – per l’adquisició d’un automòbil catalogat per l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi d’Energia (IDAE) que entra avui en vigor. Mentrestant l’Agència de l’Energia nord-americana ens diu que les furgonetes híbrides estalvien un 20% de combustible als EUA.

Sobre la nostra cooperativa, destacar que 390 socis/es ja hem invertit gairebé 1,4 milions d’euros en els nostres projectes d’energia renovable. Et sumes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s