Resum notícies 24 setembre 2012

Destaquem la referència que l’agència EFE ha fet de l’Escola de Setembre: “La primera escola d’energia verda de la cooperativa Som Energia, en què participen més de 250 persones provinents de múltiples llocs d’Espanya, és un formiguer humà en el qual destaca la seua marcada pluralitat, la seua alta qualificació i el seu posicionament ètic “. En aquesta mateixa Escola s’ha presentat la nova Plataforma de Comunicació entre socis i sòcies.

El diari Expansion té un article titulat ‘Les elèctriques de baix cost planten cara a Iberdrola, Endesa i Gas Natural’. Citem literalment: “Endesa i Iberdrola es mantenen en aquest rànquing, però a aquesta última el supera Som Energia, una cooperativa Catalana.”

I sobre energies, seguim amb els impostos elèctrics, “Segons l’executiu els impostos elèctrics fixen ‘evidents incentius’ a la inversió mediambiental“, mentre que per a El País aquesta és “La reforma sense forma“, i el govern de Canàries aclareix que “a Canàries l’eòlica és més barata que la convencional“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s