Resum notícies 11 setembre 2012

Un altre dia més comencem amb notícies sobre Garoña, després de la renúncia de Nuclenor a demanar la seua pròrroga .. ara què? ja que un dia abans, José Manuel Soria, ministre d’Indústria, va reconèixer al Congrés que el termini per a aquesta sol·licitud no anava a prorrogar-se; aquest mateix ministre és també notícia perquè reconeix no saber com reduir el dèficit de tarifa. D’altra banda científics nord-americans han dut a terme una investigació que determina que l’energia eòlica podria satisfer la demanda mundial el 2030.

Sobre el dèficit de tarifa i qui genera aquest dèficit (que puja a més de 24.000 milions d’euros), ens ha semblat interessant aquest article Recordes els motius pels quals l’eòlica rep primes? per aclarir alguns dels mites que sobre les primes de les renovables van apareixent de forma recurrent. Destacar l’àlbum de fotos que està disponible de l’homenatge a Àngel Vadillo.

I finalment recordar que queden 5 dies per a la inscripció a l’Escola de setembre 2012 de @SomEnergia, per a la qual falten ja només 10 dies!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s