Resum notícies 8 agost 2012

Hui us informem que en breu s’obrirà el plaç per a que els socis/es es puguen inscriure en l’Escola de Setembre 2012 de Som Energia, del 21 al 23 de setembre en Calafell. Es debatirà ni més ni menys que la forma d’organització futura de Som Energia i el model de renovables que volem impulsar per a la nostra societat.

Precisament en aquesta mateixa línia podem ajudar SEO/Birdlife a que definisca el seu programa energètic,  participant en una enquesta sobre el model que desitjem.

També portem al blog un gràfic que mostra ben a les clares quins països estan impulsant les energies renovables. Europa, per una vegada, per davant.

A Espanya, mentrestant, el nostre parc de centrals nuclears es ja el dotzè més envellit del món. I un avís de l’Organització de Consumidors i Usuaris: a partir de setembre, factures elèctriques més cares degut als recàrrecs aprovats judicialment de 2011 i 2012.

I per als que no conegueu encara Som Energia, ací us deixem l’entrevista realitzada al nostre company Andrés, del grupo local de València, el darrer mes de juliol en Ràdio Malva. També podeu escoltar i veure a Marc Rosselló, president de Som Energia, en una altra entrevista de Attac TV.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s